Mivel lehet kezelni a bőrgyógyászati elváltozások-at?

kezelését általában piros fényű lágylézerrel végezzük. Ez a hullámtartomány a bőr felületén nyelődik el maximálisan, így itt fejti ki a hatását.A bőrgyógyászati elváltozások kezelését általában piros fényű lágylézerrel végezzük. Ez a hullámtartomány a bőr felületén nyelődik el maximálisan, így itt fejti ki a hatását.
Herpesz szimplex és herpesz zoszter esetén a kezelést minél hamarabb, a szubjektív panaszok első megjelenésekor kell megkezdeni, így az esetek nagy részében a klinikai kép teljes kifejlődése megelőzhető, a posztherpetikus fájdalom nem alakul ki.
Pattanásos bőr esetén a gyulladást, ill. a hegképződést csökkenti a lágylézer kezelés.
Krónikus sebek, hányhiányok különböző okok miatt alakulhatnak ki (égés, rtg kezelés, diabéteszes neuropátia, vénás- és artériás keringési zavar). A kórok megszüntetése, ill. az esetleg elengedhetetlen sebészeti beavatkozás mellett a lágylézer terápiával a sebgyógyulás esélyeit jelentősen javíthatjuk.
Műtétek után, a heg kezelésénél is sikerrel alkalmazzuk a lágylézert. A keletkező hegszövet, finom, vékony, alig látható lesz. Kisgyermekkorban a keloidos hegek esetében is eredmény érhető el.